maandag 23 november 2009

Mislukt concept: Hans Kazan, theater in Spanje



In 2005 heeft Hans Kazan, met financiƫle hulp van Bram Bakker, een theater geopend. Het is de bedoeling dat het theater wordt voorzien van 500 stoelen en een bar. Eind mei 2006 moesten de poorten open gaan in het toeristengebied Marbella. Maar doordat de bouwkosten hoger opliepen werd de bouw nog eens 2 miljoen euro extra euro. Bram Bakker besloot om nog meer geld de investeren in het project, maar ook Hans Kazan moest nog een extra hypotheek nemen. Het theater ging nu open op 15 juli, met maar 350 stoelen en zonder bar.
Er moest natuurlijkook reclame worden gemaakt voor het theater. Dit had Hans Kazan helemaal verkeerd aangepakt waardoor er niemand naar het theater kwam.

Halverwege november 2006 wil Bram Bakker, financieel eigenaar, de tent sluiten omdat hij er geen kans meer in zag om het theater nog te redden. Hans Kazan ging hier niet mee akkoord en wilde het graag nog proberen. Om in te gaan op Hans Kazan zijn wens had Bram Bakker heeft nog een aantal aandeelhouders vergaderingen aangevraagd maar Hans Kazan kwam hierbij niet opdagen. Daarom was Hans Kazan vanaf februari geen directeur meer en staat het theater er verlaten bij.


www.vertaalbureau.nl/weblog/uploaded_images/hans_kazan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten